Tengerpart Dalmácia - Privlaka

# Tengerpart Dalmácia - Privlaka

Sjeverna dalmacija

Privlaka

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Privlaka
10.02.2017. 22:42 dodajeIvan

Dalmácia strand található Privlaka városban egy tábor nevű strand után. A sámi tábor a közvetlen közelben van, a vastag fenyvesek árnyékában. A strand napos, szépen díszített és homokból készült, mely részlegesen tele van apró gyomokkal. A strandrészeket eltakarják a táborból, de a strand minden látogató számára nyitva áll. A tábor vendégeitől eltekintve a strandot az ország más részein lévő fürdőzők látogatják. A közelben van a Bar Lueg - remek hely egy frissítő italra. A Mol, amely az egyik oldalon védi az úszókat, gyakran tele van kis halászhajókkal. Ha szerencsés vagy, ki tudja - talán igazán nagy fogást tapasztalhatsz. Bízunk benne, hogy érkezik, élvezve a strandon és egy kellemes nyári vakációra.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala