Beach Puntizela Pula - Pula

# Beach Puntizela Pula - Pula

Istra

Fažana

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Fažana
29.03.2017. 10:16 dodajeIvan

Közel a város Štinjan, előtte a szigetek Kotež közkedvelt strand Puntizela. Ez nem a mi part népszerű ok nélkül. Nagyon szépen berendezett, tágas és jól felszerelt. Majd büszkélkedhet egy rámpát a kerekesszéket használók számára, zuhanyzók és öltözők. Amellett, hogy a fent említett, vannak magasztos otthonok mentők, akik érintettek a biztonsági úszók. A strand kavicsos egy pár konkrét, gyönyörűen parkosított terasz. Vannak még padok, ülő és élvezi a kilátást a tengerre és városnéző sziluettek említett szigetek Kotež. A strand húzódik a sétány és a strand van egy kávézó, kiváló frissítő. A sekély víz park a gyermekek számára, ahol játszhatnak és felnőtteknek. Az ajánlat valóban remek, és kérjük, hogy jöjjön és élvezze. A strand nincs árnyék, de a közvetlenül mögötte a part zöld fölött a bélés, hogy a nőnek nagy fenyőfák. Van elég árnyékot minden. Bár a strand nagyon népszerű, zsúfolt alább nem annyira, hogy nincs hely az Ön számára. Meghívást kapott, mi vár rád.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala