Telašćica strand

# Telašćica strand

Sjeverna dalmacija

Božava (Dugi otok)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Božava
31.01.2017. 13:05 dodajeIvan

A sziget déli részén található mély öbölben fekszik a Telašćica-öböl. A Telascica a Park természet nevében található. A környéket természetes öblök és gyönyörű strandok veszik körül. Egyrészt a Telascica a már említett strandok hatálya alá tartozik, míg a másik végén sziklás, buja növényzet borítja. A park öblje valóban gyönyörű homokos strand, amelyet sok tengerész látogat évre. Érdekes, hogy a tó része a parknak. A világon ismert a gyógyító tulajdonsága, ezért nagyon meglátogatják. A Telascica a legjobb választás a kalandos szellemekhez, a természet szerelmeseinek, valamint azoknak, akik békében és csendben szeretnék eltölteni szabadságukat. Itt megszabadulhat a mindennapi tömegektől és a lusta életmódtól. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala