Sakarun Beach - Long Island Képek

# Sakarun Beach - Long Island Képek

Sjeverna dalmacija

Božava (Dugi otok)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Božava
27.01.2017. 14:00 dodajeIvan

A Sakarun 800 méter hosszú homokos strand. Dugi otok északnyugati oldalán helyezkedik el, és az Adria déli részén fekvő kilátással várja vendégeit, akik felejthetetlen pillanatokat akarnak az igazi természetes környezetben. Bár a strand sekély, csak néhány méter mélység után eléri az átlagos 10 métert. A strand sajátossága és a tenger gyönyörű színei finom homokot adnak, míg a parton a vastagabb kavics, az úgynevezett kavicsos kavics. A strandot fenyőfák veszik körül, amelyek természetes árnyékot biztosítanak vendégeiknek. A Sakarun strandon három vendéglátóhely található, különféle ételekkel és italokkal. A természetes árnyékolás mellett, ha igénybe veheti, bérelheti a vászonból készült napellenzőket, amelyek tökéletesen illeszkednek a strand természetes környezetébe. Hogyan juthat el a tengerpartra?

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala