Pag sziget - Bošana strand

# Pag sziget - Bošana strand

Sjeverna dalmacija

Bošana (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Bošana
27.01.2017. 13:39 dodajeIvan

Bošana egy kis hely a Pag szigetén, csupán pár kilométerre Pag városától északra. Ennek a területnek a megkönnyebbülését gyönyörű strandok rejlik el, azt mondanánk, hogy a meredek sziklák között meredek a tengerbe. A dicsőséges síkságokból a vendégek csodálatos kilátást nyújtanak a Pag-öbölre, valamint a sziklák mögött rejtett strandokra. Ezeknek a kavicsos strandoknak a különleges szépsége csak azoknak a szikláknak ad otthont, amelyek körülveszik őket, és a kíváncsi nézetekből elrejtik fürdőiket. Ha kevésbé szereted a közönséget és az intimitás érzését, a Bošani strandjai ideálisak. A Bošani strand nem kínál vendéglátó-ipari létesítményeket vagy vízzel szórakoztató létesítményeket, de csendes légkör és csendes élvezet esetén nem kell rá. Javaslat: Ha Pag szigetén tartózkodik, látogasson el a Beretica strandra. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala