Dubrava és Delfinka strandok Pag képekkel

# Dubrava és Delfinka strandok Pag képekkel

Sjeverna dalmacija

Bošana (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Bošana
31.01.2017. 08:17 dodajeIvan

A sziklák között ez a Pag gyönyörű strandja egy kis öbölben található. A Dubrava strand mellett található a Delfinka strand. Dubrava strand természetes környezet, három oldalról sziklák határolják, tenger és kilátás a horvát tengerpart felé. A tiszta tenger egy hely erre a helyre, és a zöldség kitölti ezt a szépséget. Bár a strand gazdagodik a növényzet és a zöldség, akkor nem a megfelelő árnyékot itt. Ha meglátogatod a strandon, vigyél magaddal napernyőt, és jól védett a napsugaraktól. Dubrava középen egy kavicsos strand, míg a tenger oldalán sziklák alkalmasak rövidnadrágok vagy emberek számára, akik szeretnek napozni, anélkül, hogy kíváncsiak lennének. Alkalmas kisgyermekes családok számára, valamint olyan párok számára, akik szeretnék élvezni a nyugalmat és csendet. A strand közelében nincs vendéglátóhely, vagy a kísérő elemek közül néhány, így bármit is igénybe vehet velük. Ez egy olyan hely, ahol élvezni és pihenni.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala