Strand Beritnica Pag

# Strand Beritnica Pag

Sjeverna dalmacija

Metajna (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

Ez a strand Pag szigetén található, Metajna kis falujától délre. Különösen természetes, összetett kőzetek a sekély vízben, nagyszerűek a fényképekhez, vagy egyszerűen csak a parti csodálatához. Szünetet tartasz Beritnica-ban egy gyönyörű három-szikla jelenettel. Azok a kevésbé képzettek tudnak mászni az egyikükre, és felejthetetlen pillanatokat memorizálni a nyári vakációról. A strandon máshol sziklás táj vesz körül, kisebb kavicsos stranddal. Természetes árnyékot, valamint kávéházakat (Ručica strandjához legközelebb) nem talál. Ha úgy dönt, hogy eljön a Beritnica-ba, vigyél magaddal mindent, amire szüksége lehet. Ez egy nagyszerű hely azok számára, akik el akarják kerülni a tömegeket és a galériákat. A strand kiváló választás azoknak az embereknek, akik kedvelik az adrenalint, és készek olyan kihívásokra, mint a sziklamászás a vízben. A Beritnice strandot a Ručice gyönyörű tengerpartján (képek) érheti el, mely autóval érhető el. A fogantyú körülbelül 1 km-re van. Beritnica után egy másik szép strand, a Paška vrata strand. Ha a Zrće tengerparton vagy, akkor Beritnica-ba utazhatsz egy parti hajóval, amely minden nap nyáron közlekedik.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Gost Lisa
A gyönyörű strand, amely csak gyalogosan érhető el, nem könnyen elérhető, de megéri. Szép látnivaló

 
Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala