Trstenica strand - Peljesac

# Trstenica strand - Peljesac

Južna dalmacija

Orebić (Pelješac)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Orebić
16.03.2017. 08:46 dodajeIvan

Ha a tengerpartról Orebicba utazol, ez az első strand, ahol találkozol a fent említett helyen. Trstenica Beach népszerű és mindig jól látogatott. Nagyobb kavicsból készül, de a tenger alatt homokos. A hozzáférés szelíd, sok gyermekjátékkal és szórakozással azok számára, akik kevésbé úsznak. Kissé lefelé már vannak nagyobb mélységek, amelyek alkalmasabbak a tapasztaltabb úszóknak. A tengerparton egy vízi park is található, szórakoztató a gyerekek számára, és a szülőknek egy pihenés gondtalan és teljes. Nem sok árnyék van a strandon, de napernyőket is bérelhet, ha szüksége van rá. A tengerparton gazdag kínálat is van, így megemlítjük a Dalmata tábor, az apartmanok és az Orebić Vízi Sport Központ. Csak egy kicsit tovább, mintegy 5-10 perc könnyű séták is egy taverna gazdag kínálata ételek és italok. Az étterem közelében egy másik Trstenica kemping.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala