Camp Vala Peljesac strand

# Camp Vala Peljesac strand

Južna dalmacija

Orebić (Pelješac)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Orebić
16.03.2017. 08:22 dodajeIvan

Szórakoztató lenne mondani, hogy ez a félsziget egyik legszebb strandja. Vala strand található, a déli partján a félsziget között Orebić és helyek Podobuče. Gyönyörűen díszített, tiszta és nagyon népszerű. A strand mellett kempingek, apartmanok és strandbár található. Az ajánlat csúcsminőségű, különösen akkor, ha hozzáadjuk az adriai búvárközpontba. Akkor és megpróbál merülni, de nézd meg, hogy milyen élővilág szabó lent. Ha megnézzük a mellékelt fotók, egyetérthetünk abban, hogy a strand díszített zöld kontrasztok mögül, amely megszakítja szép kofalú építve mi megy kavics kiöntött a tenger. A tenger nagyon tiszta, nyugodt és kényelmes meleg. A tenger színe a nap pozíciójától és erejétől függ. Sötét kék hangok húzódnak, amelyek néha sötét árnyalatúak lehetnek. Ha meglátogat bennünket, biztosak vagyunk benne, hogy élvezni fogják a pihenni és szórakozni. Az ételek és italok kínálata nagyszerű velünk. Itt van mindent. Gyerünk, vigyázz magadra és pihenjen. Az élvezet és a pihenés garantált.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala