Strand és tábor Oaza Mira Drage

# Strand és tábor Oaza Mira Drage

Sjeverna dalmacija

Drage

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

Az Oasis of Peace strand Drage-ban található egy gyönyörű öbölben, nagy része kavicsos és a strand egy része sziklás és sziklás. A strand az Oasis of Peace tábor mellett található. A strand a falutól a strandhoz vezet, a központ pedig 10 perc sétára van a sétánytól. A strand tele van fenyőfákkal, és az árnyék minden vendég számára biztosított. Ajánlás: Dolaška Draga Beach. A táborban a naturista strand található.Oaza Mira táborA tábor nagyon szép a nagy parcellákkal, amelyek egy kis félszigeten találhatók, a legnagyobb fenyőfák között. A táborban a medence elég mély. A fürdőszobák mindig tisztaak. A strand tiszta, zuhanyzóval. A tábor személyzete nagyon kedves és barátságos, a tábor tiszta és tiszta. A táborárak közepes és magasak, különösen a szezonban.

Ajánlás: Dolaška Draga Beach.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala