Strand Šimuni Pag Horvátország

# Strand Šimuni Pag Horvátország

Sjeverna dalmacija

Šimuni (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

Šimuni egy kis hely a sziget délnyugati részén, az egyik legszebb és legnagyobb adriai strand, akár 4 km hosszú kavicsos strand. Tiszta tenger, egy kicsit nehéz bejutás a tengerbe a nagyobb és élesebb kövek miatt, de a strand gyönyörű, a háttérben lévő forrest árnyékot ad mindenki számára. A nagy felület miatt ez a strand sosem volt túlzsúfolt, még a szezon szívében is kiválaszthatja, hogy hol helyezkedjen el a törölköze. A tengerparton található a Beach Bar Leut és a Kokopelli Beach Bar kávézója, valamint a Dva Vlaja bár, ahol dalmát specialitásokkal élvezheti. Gyermekek és családok számára nagyon alkalmas hely. Nem nehéz elérni a strandot és a fenyőfákon kívül nem nehéz megtalálni a parkolóhelyet. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala