Mandre szigete Pag sziget Horvátország

# Mandre szigete Pag sziget Horvátország

Sjeverna dalmacija

Mandre (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

Mandre egy olyan település, amely mintegy 400 állandó lakóhellyel rendelkezik Kolan településén Pag szigetének nyugati partján. A hely minden részéből lélegzetelállító kilátás nyílik a Silba és az Olib szigeteire, valamint a Maun és a Škrda szigetekre, amelyek bőségben és gyönyörű tengerpartokon vannak. A helyiek hagyományosan halászattal és juhtenyésztéssel foglalkoznak, és az elmúlt években egyre inkább az idegenforgalom felé fordulnak. Napjainkban a Mandre igazi turisztikai központ, amely ötvözi a hagyományos életmódot és a minőségi szállást, és a hazai és a külföldi vendégek családi turizmusának egyik kedvelt turisztikai célpontjává vált. Mandre strandjai főként kisebb finom kavicsokkal, gyermekek és családok számára alkalmasak.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala