Beach Porta Šešula, Mali Losinj

# Beach Porta Šešula, Mali Losinj

Kvarner

Mali Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

Ők Porta Šešula-nak hívták őket. Természetes strandja a gyönyörű tájnak. Elszigetelt és gyakran látogatott, főleg a tengerből, de néhány vendég érkezik a szárazföldről. A vitorlázók szeretik ezt, különösen a tiszta tenger és a strand mellett, sziklás és megközelíthetetlen parton. A strand nagyon szép, de leginkább megközelíthetetlen. Ez durva sziklákból készül, amelyek büszkék a szépségre, de emlékeztetnek arra is, hogy a természet tiszteletben kell tartania. A tenger csendes, szép színek és kellemesen meleg. Valódi kombináció a hajó horgonyzása a part előtt, és élvezze a nyári napot. A tengerparton nincsenek nagy tömegek, így a tengerészek majdnem teljes békét élveznek. A strand mellett néhány tárgy fogadja a vendégeket, és ez az. Csak egy pár ember a tengerparton, és valami a hajókon élvezheti az Adriai-tenger kis darabját. Nem messze a strandtól fekszik a Vela Draga-öböl.

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala