Silver Bay Mali Lošinj

# Silver Bay Mali Lošinj

Kvarner

Mali Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

A Čikat közelében Mali Lošinj egy gyönyörű strand, Srebrna uvala. A strand kiválóan berendezett, szép és jól felszerelt. A zuhanyzók, az öltöző és a strand mellett vannak étkezési lehetőségek és szálláslehetőségek is. Természetesen egy hosszú sétány, amely este megvilágít. A tengerpartról nyíló kilátás kiváló. A közelben van egy gyönyörű öböl Veli Žal. Tengeri kék csak a Susak-sziget sziluettjének távolságában. A tenger rendkívül tiszta, nyugodt és kényelmes meleg. A tengerfenéken van egy vízi vidámpark, amely remek hely a gyerekeknek és a fiataloknak, miközben szüleik pihenhetnek a tengerparton vagy a helyi kávézók teraszán. Ha közel vagyunk, meghívjuk Önt, hogy jöjjön el a partra. Biztosak vagyunk benne, hogy élvezni fogja a végső vakációt.

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala