Zabodarski Beach

# Zabodarski Beach

Kvarner

Mali Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

A Mali Losinj repülőtér alatt található ez a gyönyörű Zabodarski strand. Strandunkat a tengerből kavargó sziklák és a kavics a fő részen határolja. A tenger a tengerparton eléggé sekély, hogy a gyerekek játszhatnak, és a felnőttek alkalmanként hűlhetnek, ha a nap túl nagy lesz. A parttól néhány méterre áztathat, merülhet és élvezheti a vizet. A tengerpartról nyíló kilátás, a megemlített sziklák mellett, a Zabodarski kis sziget sziluettje. A strand nevét viseli, mert az sziget világosan látja és dominálja a tájat. Nincsenek nagy tömeg a parton, ami különösen alkalmas azoknak, akik a nyugalmat és nyugalmat élvezik. Ha megtalálta ezt a történetet, meghívjuk Önt, hogy itt töltse el a vakáció legszebb pillanatait. Lásd Mali Lošinj egyéb strandjait. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala