Strand Prižinja

# Strand Prižinja

Istra

Rabac

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Rabac
07.04.2017. 08:09 dodajeIvan

A Rabac falu feletti kis öbölben, az utcán kívül Prižinje is az azonos nevű strand. A Prižinja strand természetes környezetben, sziklák és zöld ágak között található. Kavicsos és nagyon szép. A strand valóban nagyon népszerű, nagyon jól meglátogatott, amit a megtalált fotókból láthatunk. A fő részre konkrét lépcsőkkel leszállunk, és ha eléred a tengerpartot, ott maradsz a nap végéig. Ajánlás: Girandella Beach Rabac. Jól felszerelt, hogy élvezze és teljes mértékben kihasználja a napsütést. A strand tiszta és kellemesen meleg tengerre csábít. A tenger színei kristályosak, különböző kék és zöld árnyalatok, a nap erejétől függően. Van egy tengerpart és néhány árnyék, de a fő feszített rész többnyire a napfény alatt van. Vegyünk egy napernyőt, ha van, kombinálva egy kötelező fényvédővel. Reméljük, élvezni fogja. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala