Vira strand - Drvenik

# Vira strand - Drvenik

Srednja dalmacija

Drvenik

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Drvenik
02.03.2017. 15:23 dodajeIvan

A Vira Beach egy természetes, kis öbölben fekszik, és régóta számos turistát fogadott a világ minden tájáról. Megkülönböztethető a településtől, amelyet sokan szeretnek, ezért különösen kedveli azokat a személyeket, akik magányosan és kisebb tömegekben élnek. Ha idejöttél, és csendesen el akarod tölteni a napot, vigyél magaddal mindent, amire szüksége lehet. A strand mögött rengeteg zöldség található, de megközelíthetetlen, és ott nem találja az árnyékot. Ügyeljen arra, hogy védje magát fényvédővel és hozza magával a napernyőt. A strand kőből készült kéregből, gyönyörű kilátással a tengerre és nagyon szép. A tenger itt tiszta, hangsúlyos színű, amely a mélységtől függően folyik le. Élvezni fogja ezt itt, csak készen áll. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala