Camp Beach Férfi Čiste Drvenik

# Camp Beach Férfi Čiste Drvenik

Srednja dalmacija

Drvenik

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Drvenik
02.03.2017. 15:16 dodajeIvan

A part közelében fekvő tábornak van egy gyönyörű strandja, amelyet kizárólag a tábor vendégei látogatnak meg. Egyes részek eljuthatnak a tengerbe, vagy más kisebb utak a közvetlen közelben, de valójában ez a tábor fő strandja. A képek legjobban megmutatják, milyen szép és tiszta. Biztosak vagyunk benne, hogy a tábor vendégei sehol sem mennek. A tengerparton és a tengeren kívül egy étterem kiváló ételeket és italokat kínál. Ha nincs rá szükséged, mindössze annyit kell tennie, hogy a nyaralásod a kempingben van. A strand egy lépcső az első emeletről, ami nagyon közel áll. Tágas, és nem lesz tömeg, még akkor is, ha az összes tábor vendége egyszerre távozik. A zöldövezet hozzáadott szépséget, valamint kőburkolatú falakat kínál. A tenger tiszta, nyugodt és kényelmes meleg. Pontosan mi kell a nyári napból úszni és frissíteni.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala