Strand Ričina Nin Vrsi

# Strand Ričina Nin Vrsi

Sjeverna dalmacija

Vrsi

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Vrsi
09.02.2017. 22:19 dodajeIvan

A községen kívül, Vrs mellett, Nina közelében, Ričina strandja rejtve volt. Tény, hogy Ričina hely a táborozóknak és az igazi természet szerelmeseinek. Egy kis öbölben homokos strandot találtak, amely első pillantásra mindenkit elvarázsol. A strand valóban reprezentatív, természetes pompájában őrzött, mely csak pár napraforgóval gazdagodott a pálmákból. A szezon alatt sátrak, nyugágyak és sok más fürdőruha található a strandon. A tengerparton autóval érkeznek, és néhány vendég hálás a vitorlással vagy kis jachtokkal. Mindenki, aki szereti a természetet, itt élvez. Rejtettetek a kíváncsi járókelőktől. A strand homokos és kavicsos. A hátsó zöld az alacsony füvön, és egy kicsit tovább a sziklás dombokon. A kő sziklafény a háttérben számos autót sújt, és a strand vendégek fürdőruháját. 


Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala