Kis Sabuša Kukljica Ugljan strand

# Kis Sabuša Kukljica Ugljan strand

Sjeverna dalmacija

Ugljan (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Ugljan
04.02.2017. 11:05 dodajeIvan

A Vela Sabuša-öböl és az azonos nevű strandja mellett egy kicsit északra fekszik a Mala Sabuša. Ez az öböl meglehetősen megközelíthetetlen, ezért látogatói csak a kalandorok vagy a hajótulajdonosok. Alkalmas egy vitorlásra vagy egy kisebb jachtra, és élvezheti a békét és a magányt. Bár a tenger elbűvölő, a környezet teljesen természetes, kevesen jönnek ide. Ez az oka annak, ha felismered magad, mint kalandvágyó szellemet, hogy meglátogatod ezt a strandot. A Mala Sabuša-öböl Ugljan szigetének délnyugati oldalán helyezkedik el, távol a településtől. Egy macadami út vezet az öbölhez, de egy résznek még tovább kell járnia. Más vendégek saját vagy bérelt hajókhoz érkeznek. A strand közelében nincsenek kávézók vagy éttermek. Vegyünk ételt, napozó felszerelést és minden más dolgot, amire szükségünk van. Reméljük, eljössz. Tekintse meg egy újabb strandot Kukljicában.

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala