Poljana Ugljan strand

# Poljana Ugljan strand

Sjeverna dalmacija

Ugljan (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Ugljan
03.02.2017. 15:22 dodajeIvan

Ezen a helyen Poljana elrejtette ezt a gyönyörű kis strandot. Tiszta tenger, meleg víz és meleg kavicsok a fő jellemzői a tengerpartnak, de a háttérben nagy természetes árnyalatú fenyőerdő. A Poljana park közvetlen közelében található, Ugljan szigetén. Már említettük, a tengerpart gyönyörű a gyönyörű tengerrel, és a hullámok, amelyek a nagy kavicsot szántják. A fenyőerdő a háttérben található árnyékban, míg a tengerrel érintkező tengerpart mindig napos. A tenger közepén mély, enyhe csepp, és tökéletes a búvárkodáshoz. Ha szeretne felfedezni a tenger felszíne alatt, itt van elég mélysége hozzá. Ezenkívül a gazdag víz alatti élet élvezetet nyújt a kutatásban. A Poljánában, folytassa Preko, látogasson el Preko strandjaiba, vagy látogasson el a közeli Sutomiscica strandra.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala