Strand Zrće - Novalja - Pag képek

# Strand Zrće - Novalja - Pag képek

Sjeverna dalmacija

Novalja (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

A Pag sziget leghíresebb strandja, a Zrće strand az egyik leghíresebb horvát strand. A strand a nagy Zrce-öbölben található, 4 km-re Novalja központjától. A strand kavicsos, gyönyörű tengerre néző kilátással, és sok tartalommal kíséri a fiatalokat. A világ minden tájáról érkező partik, éjszakai jelenetek és vendégzenészek egy fiatalabb közönség kombinációja, akik élvezik a techno zene hangos ritmusát. A strandon több klub található, ami azt jelenti, hogy a tánc a zenével nem fog hiányozni. Különféle koktélok, snack italok és helyi és importált sörök találhatók. Természetesen frissítő üdítőitalok is rendelkezésre állnak. Ha elég bátor vagy, próbáld ki a bungee jumping-ot ezen a strandon. A Zrće strand a horvát tengerparton a jó kirándulás jelképévé vált. Ez a fiatalok és mindenki számára kedvelt célpont. Ha a békét és a csendet akarod élvezni, Zrće jobb. A nap 24 órájában fut, anélkül, hogy megszüntetné az összes műfaj hangos zenéjét.  

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala