Bošana Beach - Biograd na Moru Horvátország

# Bošana Beach - Biograd na Moru Horvátország

Sjeverna dalmacija

Biograd na moru

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

A Bošana Beach még mindig a tengerparti város egyik híres strandja. A város északnyugati részén található. Kavicsos strandnak nevezzük, egészen tágas és minden korosztály számára alkalmas. A tengerbe való bejutás megkönnyíti az idősek számára a sós víz, valamint a gyermekek és a fogyatékkal élők élvezetét. Könnyedén tíz perces sétával a parton jön a tengerpart, élvezve az Adriai-tenger kékét, a fenyőfák illatát és a vastag tűket behatoló meleg napsütést. Ajánlás: Beach Dražica. A strandon kávézó, étterem és standok találhatók, ami azt jelenti, hogy a frissítőket és az ételeket nem fogják kihagyni. Vannak speciálisan felszerelt szuvenírek és szükséges felszerelések a teljes légkört és a víz élvezetét. Strand röplabdapálya és játszótér is rendelkezésre áll. Ugyanakkor nincs árnyék a strandon, ezért ne feledje, hogy meg fogja tenni a szükséges védelmet az erős napfény hatásának esetleges következményei ellen. Az esernyő jól jön, és megvédi a bőrt a szükséges tényezővel.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
Plaža Bošana nalazi se na ulazu u grad Biograd na moru ako dolazite iz smjera Zadra u blizini Biogradske marine. Plaža je šljunčana i prostrana, udaljena 10ak minuta hoda od centra grada. Na plaži se od sadržaja nalazi jedan kafić, restoran i fast food, o za goste željne rekreacije tu su teren za odbojku na pijesku i ograđeno igralište za djecu. Na plaži nema hladovine.
Šime Bugarija
is owner of an apartment >


Šime Bugarija
is owner of an apartment >
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala