Murter-sziget - Podvrške strand

# Murter-sziget - Podvrške strand

Sjeverna dalmacija

Betina (otok Murter)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Betina
24.01.2017. 09:56 dodajeIvan

Egy másik strand, amelyet a szigetlakók büszkélkedhetnek, a Podvrák strand. Bár úgy tűnik, hogy a helyiek Murter elrejtik ezt az ékszert, és magukra tartják, ez biztosan nem igaz. Minden vendég szívesen lát, és a szigetlakók próbálják megmutatni nekik a legjobb szépségüket. A strandot különösen a fehér homok teszi ki, amely az égszínkék és a kristálytiszta színt adja. Az a tenger, amely a strandot kínálja, nem mély, ami azt jelenti, hogy a gyengébb úszók teljes mértékben élvezhetik azt, valamint a szülőket, akik kisgyerekükkel jönnek. Ha a pihenésre és a nyugtató hatásra keres helyet, a tengeralattjáró az Ön számára strand. A nyugtató színek, amiket már mindenkinek megemlítettünk, így a békét is megtalálják az erősen kavicsos talajon. Végül, hogy elinduljon - A strand a sziget déli oldalán helyezkedik el, és elérheti azt a part menti utat követve, amely az autó táborán keresztül fut. A közelben Slanica strand található. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala