Strand Slanica Murter Horvátország

# Strand Slanica Murter Horvátország

Sjeverna dalmacija

Betina (otok Murter)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Betina
24.01.2017. 09:40 dodajeIvan

A Slanica strand a Murter sziget fő strandja. A sziget déli oldalán található, a Colentum szálloda közelében. Ez egy homokos strand, és sokan a terület legszebb strandját állítják. Mivel a sekély víz zuhan a strandba, alkalmas gyermekek és olyan emberek számára, akik egyébként nem úsznak vagy úsznak. Továbbá, a strand kiváló választás azoknak, akik szeretik a sporttevékenységeket a vízben, így jó lesz a tengerre jellemző piknikeket, röplabdákat és hasonló tevékenységeket játszani. Azon kívül, amit már említettünk, a Slanica egy olyan strand, amely tele van a vendégekkel, különféle animációkkal és általában mindazt, ami a horvát tengerparton található strandok követéséhez szükséges. Ajánlás: Podvrák strand. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala