Beach Cove Klancac Brseč

# Beach Cove Klancac Brseč

Istra

Brseč

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

Strand - Klančac-öböl Brseč az Adria egyik legszebb strandja. Egy gyönyörű kis tengerpart, tiszta vízzel, gyengéd lejtéssel. Nincsenek szolgáltatási lehetőségek a strandon, és nincs parkoló a strand közelében. Három oldalán sziklák veszik körül, a padlón fehér kavicsos lejtők lenyűgözőek a kristálytiszta, zöld tengeren. Plaza Klančac hogyan juthat el. Lásd a strand elhelyezkedését a térképen. A strand néhány kilométerre északra található Brseč központjától. A strand meredek és kellemetlen. A strand néhány percnyi túrázást igényel. A közeli erdőben a háttérben természetes árnyék. A strand csak gyalogosan, hajóval vagy hajóval érhető el.A strand Brsečről érhető el azáltal, hogy a szűk utcát 1 km-nél hosszabbra csökkenti. Autóját az utca elején parkolhatja, és gyalog is folytathatja.

A főútról is le lehet menni, de az út keskeny, és nincs mellette parkoló, kivéve néhány bővítményt, ahol autóval parkolhat. Ha egy parkolót talál az út mentén, körülbelül 200 méterre van a strand. A strand nagyon szép, fehér kőből készült, és sziklák veszik körül. Körülbelül 40 méter hosszú, 4-10 méter széles, 50 fő számára ideális. Nagyon kis árnyék, ha úgy dönt, hogy ott megy, vegyen egy napernyőt.

A strandon WC található (2 kuna fizetendő). balra egy ital és fagylalt szállítója és egy kávéfőző.Hasonló strandok a közelben Ubok és Jelenšćica

Plaža Klančac Brseč képek


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala