Strandok Ubok és Jelenscica Brseč

# Strandok Ubok és Jelenscica Brseč

Kvarner

Mošćenička Draga

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

Uboka és Jelenšćica a Brsec és Mošćenička Draga közötti öbölben található két strand. A strandok valójában kicsi kavicsos öblök, melyeket sziklák és zöldségek veszik körül. E két strand közül sokan azt mondják, hogy az Isztria és a Kvarner legjobb strandjai közé tartoznak. A strand csak akkor érhető el gyalogosan az útról, amikor a Rijeka - Pula útról leereszkedik, másik lehetőség hajóval. Brseč strand, hogyan juthat el Klančecbe, Ubokba és Jelenšćicaba A Ubok tengerpartján fekszik a térképen, mellette a Jelenšćica-öböl. Brsec egyik népszerű öblöként a strand - a Klancac-öböl, amely az Adria egyik legszebb strandja. Három oldalán sziklák veszik körül, a padlón fehér, kavicsos lebegő gleccserek merülnek fel a kristálytiszta, zöldes tengerben. A strand csak gyalogosan érhető el az erdőben, ha az útról vagy a hajóról leereszkedik. Tekintse meg a strand elhelyezkedését a térképen.

Tiszta vizek, kevésbé turista, mert a hozzáférhetőbbek, az árnyék erdők hátterében a strand jellemzői. Az erős hozzáférés miatt a strandok kevésbé hozzáférhetők. A lejtés / mászás erős cipőt igényel, és körülbelül 5 percig tart. A parkolás csak a főúton lehetséges.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala