Divna Beach - Peljesac képek

# Divna Beach - Peljesac képek

Južna dalmacija

Trpanj

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Trpanj
17.03.2017. 09:38 dodajeIvan

A félsziget északi oldalán Divna öblében fekszik az azonos nevű strand. A strand előtt egy tengerre néző sziget található, valamint a közelben lévő horgonyzott jachtok. A strandot Duba, vagy egy másik kis település a Peljesac-félszigeten - Donja Vrućica. A gyönyörű tengerpart közelében található az azonos nevű tábor, és egy kávézó, amely frissítő italt kínál. A strand kavicsos, tágas és gyönyörű kilátással a tengerre. A strand néhány kisebb része természetes árnyalatú, de a kavicsokat a nap sugarai folyamatosan érintik. A jó nyaraláshoz, és anélkül, hogy égne az égő, javasoljuk, hogy egy krémmel öltözz és napernyőt hozzon. Ezen a tengerparton biztosan élvezni fogja, pihen, és elfelejteni minden gondot. 


Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala