Strand Duba - Peljesac

# Strand Duba - Peljesac

Južna dalmacija

Trpanj

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Trpanj
17.03.2017. 08:28 dodajeIvan

Ezen a parton sokan azt állítják, hogy Pelješacon a legszebbek közé tartoznak. Nincs más oka annak, hogy másra gondolunk, különösen, ha megnézzük a tengerpart fotói és a vendégek élvezetét. A Duba strand a Peljesac-félsziget északi oldalán található Duba városában. Kavics ez a strand, nagyon tágas és tiszta. A tengerhez közeló megközelítés enyhe, gyermekjátékhoz és azokhoz, akik kevésbé úsznak. Nincs árnyék a tengerparton, ezért jó lenne napernyőt venni, és biztos, hogy fényvédővel védi. A partot alacsony zöldterület veszi körül. Ez nagy ellentétben áll a fehér, meleg kavicsokkal és a kissé zöldes árnyalatokkal. Nem található a falu, így nincs kávé vagy étterem kínál. Ez egy strand, hogy élvezhesse valódi természeti környezetét. Gyere és nézz. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala