Žuljana Peljesac strand

# Žuljana Peljesac strand

Južna dalmacija

Žuljana (Pelješac)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Žuljana
15.03.2017. 15:32 dodajeIvan

A Žuljana strandja homokos kavics. Tágas és nagyon népszerű. A strand vendégek többnyire a környező apartmanokból származnak, de más helyszínekről is érkeznek. A strand dinamikus, sok szórakozást és szórakozást kínál. A strand mellett egy kis kikötő is van, melyet csónakok és csónakok díszítenek. Ez egy szép strand a gyerekeknek és azoknak, akik kevésbé úsznak. A tenger sekély és néhány méterre a parttól, csak a picigin, ha valaki azt akarja. A tengerparton éttermek és kávézók találhatók. Az ételek és italok kínálata gazdag, változatos és természetesen kiváló minőségű. Ha úszni és napozni, felszívja és lazítson egy sétát az épületben. Biztosak vagyunk benne, hogy feleségül veszi, bármit is választ.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala