A városi strand Slanban

# A városi strand Slanban

Južna dalmacija

Slano

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Slano
15.03.2017. 10:21 dodajeIvan

A luxus szálloda Admiral Grand Hotel közelében található Slano fő strandja kedvelt hely a fürdés és a napozó vendégek számára a közelben. A tengerparti kilátás maga is elég népszerűségét és tartalmát. A strandon napozóágyakat, napernyőket, kerékpárokat lehet bérelni a vízen vagy más szórakoztató felszerelést. Az úszók területét úgy jelölték meg, hogy ne törődjenek a kisebb hajókkal, amelyek a kikötőbe és vissza mennek. A kavics az egyik oldalán egy konkrét fennsík. A tenger sekély a part mentén, és alkalmas a gyermekek és az emberek, akik úszni kevésbé. Ha meglátogatja Slano-t, akkor menjen el és érje el ezt a strandot. Élvezze a kilátást, vagy csatlakozzon a tengerbe úszáshoz. Bízunk benne, hogy érkezik.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala