Brsečine Horvátország tengerpartja

# Brsečine Horvátország tengerpartja

Južna dalmacija

Brsečine

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Brsečine
15.03.2017. 09:40 dodajeIvan

A Brsečine strand egy kis öbölben fekszik, Brsečine község alatt. Gyönyörű díszítésű, macskakövesből készült és nagyon népszerű. A strand könnyen megközelíthető autóval, ahonnan a strandon lehet parkolni. Zöldövezetben, régi kőfalú épületekkel körülvéve. Néhányan még mindig elhagyják, de önmagukban sikerül díszíteni a kis strandunk hátterét. A parkolóhelyet megvilágított világítótestek világítják meg, így a parkoló egy kis sétányként szolgálhat, amikor úszni vagy napozni. A tengerparton egy kis kikötő található, egyik szélén egy pajzsot építenek a nagy hullámoktól a legélvezetesebb úszáshoz. Az úszók területét jelölik, és nincs félelem a kikötőbe érkező és onnan távozó hajókkal való találkozástól.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala