Pine Beach - Pine Beach Pakoštane

# Pine Beach - Pine Beach Pakoštane

Sjeverna dalmacija

Pakoštane

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

Pine Beach közelében található Pine Beach Pakostane üdülőhelyek és kedvelt a vendégek számára a központban, valamint más vendégek és vendéglátók a szépség és a sokszínűség. A strand központja egy kicsi homokos öböl, amely teljesen természetes és igazi látványosság. Körül a homokos öblök elsősorban található sziklás területen, alkatrészek és kavics és minden együtt egy fenyves erdőben, hogy lemegy a tenger és árnyékot nyújt a vendégek számára. Beach gazdag sportlétesítmények, így élvezheti a búvárkodás, vitorlázás, szörf, kajak, vízi vidámpark, kosárlabda, strandröplabda, vagy forgatás cél a karakter és a nyilak a bekerített területen. Nyáron vannak olyan előadók és animátorok is, akik programot tartanak gyermekek és felnőttek számára. A tengeren és azon kívül aerob tevékenységgel dolgozhat. A Pine Beach üdülőhelyet teljesen felújították, és az egykori Club Med üdülőhely utóda. Ami különösen a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosainak tesz, az a part egyik része csak a számukra szól.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala