Crikvenica város Múzeuma

# Crikvenica város Múzeuma

Kvarner

Crikvenica

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

A Crikvenica Város Múzeuma egy közintézmény, amelyet Crikvenica városa alapított 2008-ban. A múzeum a legfontosabb feladattal, Crikvenica városának és környékének kulturális örökségének gyűjtésére, megőrzésére, dokumentálására, tanulmányozására és bemutatására szolgál. Az MGC egy helyi, összetett múzeum, amely tárgyakat gyűjt, amelyek a városi életet ábrázolják az őskori időktől a 20. század végéig.

Röviden: a múzeum feladata a múlt tanulmányozása, ügyelve a tárgyakat dokumentáló eseményekre, és végül és a lehető legjobb módon bemutatva a polgárok számára a közös múlt érdekes részleteit.

Ma a múzeum gazdagítja történelmi, kulturális és turisztikai kínálatát. A megfelelő múzeumi anyag hiánya miatt a Múzeumnak még mindig nincs lehetősége állandó múzeumi kiállítás létrehozására.

Ennek ellenére a múzeum értéke nyilvánvaló mind a város, mind a Crikvenica polgárok számára. A város történelmi kulturális és turisztikai központja. A Crikvenica város Múzeuma tevékenységeivel és magánszemélyekkel, szövetségekkel, helyi intézményekkel, tudományos intézményekkel és más múzeumokkal való együttműködés révén fel kívánja ismerni és bemutatni e közösség kulturális örökségének értékeit, ezáltal felismerhetővé téve Horvátország imázsában.

A kiállítások munkaideje:

Június 1 - szeptember 15

9-13 és 18-22 minden nap

Szeptember 16-tól május 31-ig

Kedd - vasárnap 10–14

Hétfőn és ünnepnapokon zárva

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala