A horvát part menti Rijeka Tengerészeti és Történeti Múzeuma

# A horvát part menti Rijeka Tengerészeti és Történeti Múzeuma

Kvarner

Rijeka

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

Ez a múzeum négy évtizede Rijeka városának egyik legfontosabb kulturális örökségének része. Az értékes állandó kiállítás és számos értékes kiállítás mellett a horvátországi part menti és történelmi múzeum Rijekában megemlékezhető, Rijeka, Primorje-Gorski Kotar megye és az egész Horvátország történelmével és kultúrájával kapcsolatos különféle események megjelölésével. Ily módon a múzeum ismeretlen múlt érdekes dalait tárja fel és mutatja be a nyilvánosság számára.

Sok új kutatással és új anyag felfedezésével (régészeti, néprajzi, művészi, kulturális-történelmi és tengeri-történeti jellemzőkkel) a múzeum érdemes az őskor és a modern időkig nyúló találmányok gyűjteményét tartani. A múzeum szakemberei a legjobban feldolgozzák, rendszerezik és bemutatják mindenféle társadalmi lény szerepét és fejlődését Primorje-Gorski Kotar megyében, a horvát part menti és Rijeka városban. ez a cikk bemutatja a város fejlődését más európai környezetekhez viszonyítva ezer éves időszak alatt. Az ebben az összefüggésben tartott előadások célja egy dinamikus, nyitott és oktatási intézmény létrehozása.

A múzeum az egykori Kormányzó-palota épületében található, amelyet maga az 1. kiállítási tétel alatt kulturális emlékműként soroltak be. Az interdiszciplináris megközelítés a múzeum számára betekintést, megértést és megértést kínál a terület jellegéről és a rajta élő emberekről. Felfedik az identitást, és megszakíthatatlan kapcsolatot mutatnak a múlt és a jelen között.

A horvát part menti Rijeka Tengerészeti és Történeti Múzeuma számos történelmi és művészeti szerelmet fogad be, akik érdekes előadásokat, kiállításokat és modern megközelítést láthatnak egy ilyen intézmény munkájáról.

A hangulatos légkört oktató és nagyon érdekes történetek teszik teljessé a múltból. Ez egy olyan hely, ahol sok láthat, és sokat tanulhat.

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala