Punta Rata Beach, Brela, Horvátország

# Punta Rata Beach, Brela, Horvátország

Srednja dalmacija

Brela

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Brela
25.08.2017. 10:34 dodajeIvan

A Punta Rata Beach a világ egyik legszebb és minden bizonnyal a leghíresebb strandok közé tartozik. Ezek elég okok ahhoz, hogy meglátogassák ezt a strandot az első alkalomra.
Ha úgy döntött, hogy eljön a Brela kisvárosába, egy kicsit északra a Makarskától, akkor jöjjön el erre a strandra, és nézze meg az első kézből, hogy milyen strandot írunk.

A világ számos portálja beállítja ezt a strandot, és a világ legszebb strandjainak listájára helyezi. Tehát nem csak a miénk, talán szubjektív gondolkodás, hanem a világ ügye.

Beach Punta Rata BrelaMit mondasz Punta Rata strandjáról?A Punta-háború megtalálható a világ 10 legszebb strandjának listáján. Ezen a listán a mi bolygónk népszerű amerikai Forbes magazinja helyezkedett el. A világ tíz legszebb strandja mellett ez a magazin Európa legszebb strandjának címmel díszítette a strandot.

A tenger kristálytiszta színű kavicsos strandja fenyőfákkal borított védett területen található.Ha úgy véljük, hogy a Punta Rat szerepel a listán a népszerűen ismert világi strandok, Copacabana, St. Tropez, a Costa del Sol és a távoli Maldív-szigetek egzotikus strandjai, akkor a cím biztosan figyelmet érdemel.

A Huffington Post, egy amerikai portál, 2014-ben jelentette be Brela rendeltetési helyét. Az írott szöveg egy töredékében a cikk szerzője egyszerűen azt javasolta, hogy mindenki a lehető leghamarabb ugorjon a repülőgépre, és először látogassa meg Horvátországot.

brela

A Punta Rata Beach számos díjat nyert HorvátországbanA strand nyugati oldalán Kamen Brela. Ez ma a hely jelképe, és a leggyakoribb motívum a Brela és Horvátország képeslapja. A sziklákat fenyőfák borítják, amelyek büszkén emelkedtek a szépségük bemutatásával, de az erejével, erejével és elítélésével is, amely maga a kőből nő.

Brela egy olyan hely, ahol az ezen a területen élő ember természeti szépsége és tevékenysége nagyon jól illeszkedik. Különös figyelmet fordítanak a természet megőrzésére. A mai siker látványos, és a büszkéknek leginkább Brela helyieknek kell lenniük, akik minden nap gondoskodnak környezetükről.

Brela ez a része védett területhez tartozikA Punta Rata Beach kavicsos. A gyönyörű fenyőfákkal körülvett tenger mindig kristálytiszta. A strand elnyerte a kék zászlót, ami a tartalom minőségének és minőségének szimbóluma. Az egyedülálló, természetesen létrehozott részlet - a tenger felől érkező kötél - felismerhető.

A természeti szépségek mellett a strandon jó szórakoztató kínálat, valamint a közeli teraszok felfrissülésének és pihenésének lehetősége áll rendelkezésre.A strandon sportfelszerelést is bérelhet, és leggyakrabban a strandröplabda, a tenisz, a mini foci, a siklóernyőzés, a banánutak és más kedvezőtlen sportesemények találhatók. A nagyszerű forró italok között számos kávézó és étterem található, rendkívüli kínálattal. Egész nap békére és élvezetre egy erős napsütésben a legjobb lenne, ha napozótermet bérelne és élvezze. Ha nem akarja az esernyő alatt maradni, csak pár lépésre sétáljon a közeli fenyőerdők árnyékába.

Helyek a közelben: Mačíć Caffe Bar (50 m), Punta Rata étterem (100 m), Bluesun Hotel Maestral *** (200 m), Bluesun Hotel Marina (200 m)

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala