Cove Žanja Cres

# Cove Žanja Cres

Kvarner

Lubenice (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Lubenice
14.04.2017. 12:26 dodajeIvan

Egy másik rejtett és természetes öböl, amely a szépséggel szenved, nem messze a gyönyörű Sv. Ivan Cres. A leggyakoribb vendégek a tengerészek és azok, akik szervezett tengeri szállítással érkeznek. Mégis vannak túraútvonalak a hegymászóknak és a hosszú sétákra szakosodott emberek számára egyenetlen terepen. Ha kalandvágyó szellemünk van magában, meghívjuk Önt, hogy élvezze a gyönyörű strandot a Žanja-öbölben. Fogsz fizetni, hogy bízzon bennünk a szóban. Ha bármilyen kétsége merülne fel, akkor nézze meg ezeket a néhány fotót, amelyeket neked adtál. Kavicsos strand magas kőzetek között, meredek hozzáféréssel a természetes dűnéken keresztül. Ez a strand legrövidebb leírása. Önön áll, hogy jöjjön hozzá, és adja hozzá ezt a tetszés szerinti helyettesítőt. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala