Strand Beli Cres, Zipline

# Strand Beli Cres, Zipline

Kvarner

Beli (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Beli
14.04.2017. 09:49 dodajeIvan

Ez egy gyönyörű strand Cres szigetén. A kis strand Beliban található, közvetlenül a kikötő mellett. Gyönyörű díszítésű, kőfalakkal és régi kőházakkal körülvéve. Úgy hívják, hogy a hely, azaz a Beli strand, és gazdag kavicsos és tiszta tenger. Az egyik oldalon a strand természetes sziklákkal érintkezik, míg a másik oldalon a kikötő reed kikötője és a kísérő vendéglátóhely folytatódik. Eltekintve attól, hogy élvezze a tengerpartot és a napozást a tengerparton, biztosan érdekesnek találja az ide látogató idegenforgalmi vitorlákat. Lásd a Cres strandokat (képek és helyek). A strand valóban különleges és az egyik legszebb a szigeten. Nagyon népszerű, de soha nem fárasztja fel. A tengerben van egy körülzárt terület fürdésre, és vannak zuhanyzók és változó kabinok a strandon. Ha jössz itt, biztosan élvezni fogja. Bízunk benne, hogy megérkeztünk és kellemes nyaralást kívánunk Önnek. A tenger felett a Zip-vonalról ismert a kalandot kereső vendégek számára.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala