Cove Krivica Veli Lošinj

# Cove Krivica Veli Lošinj

Kvarner

Veli Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

A Krivica-öböl Losinj-sziget nyugati partján van elrejtve. Ezt a helyet Velog Lošnjaból érheti el, gyalog vagy kerékpárral. Valójában sok rajongó éppen ezt csinálja, szórakozik és befejezte a napot. Egy macadami pálya vezet a tengerpartra, elrendezve a fent említett tevékenységeket. A többi vendég azonban kicsit több, a hajóik tengeréből. Ezt az öbölet számos hajós látogatja, élvezve az Adriai-tenger félreeső részét. A szárazföldön három oldalról védve a tenger itt rendkívül nyugodt, tiszta és kényelmes meleg. Az egész jelenet egy olyan természeti környezetben van, amelyet a hajósok szeretnek. Nyaralás és úszás a mi öbölben egy különleges érzés, függetlenül attól, hogy egyedül vagy egy tucat más horgonyzott jachtok. A tengerpart sziklás, fenyőfákkal borított, csak egy régi és elhagyott tárgyzal. Remek a jó fotózás, és élvezni a galamát és más emberek nagy átadását. Meghívjuk a környékbeli összes hajótulajdonosokat, de természetesen Velika Lošinj vendégeket, akik készen állnak a sportrajongókra. A kikötőnk kerékpározása egyfajta kihívás, és ez a sziget turisztikai vonzereje. Ha nyaralni szeretsz egy autós kerékpárral, csökkentse, ellenőrizze a felszerelést, és menjen a célvonalhoz. Egy lélegzetelállító öböl fog fogadni. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala