Skala Strand Sveta Nedilja Hvar

# Skala Strand Sveta Nedilja Hvar

Srednja dalmacija

Sveta Nedilja (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

A strand teljesen természetes környezetben van. Kis bokorból készül, amelyet az Adriai-tenger hullámai zavarják. A tengerparton nagy kőtömbök és kőzetek találhatók, és csak egy kicsit még függőleges fal, amely ma vonzó látványt nyújt a kötélzet felmászásáért. Sokan jönnek kísértésbe a sportban, természetesen azok, akik képzettek és tudják, hogyan kell ezt csinálni. Ha erre a partra érkezik, élvezni fogja a természetes környezetet, a magányt és a hullámzó hangokat. Ha sok napozó van, ugorj be a vízbe, és hűts le. A Skala Beach nem tartalmaz kísérő tartalmat. Ezért javasoljuk, hogy jelentkezzen be mindenre, amire szüksége van, mielőtt megérkezik. Vigyél magaddal vízzel, napvédőkkel és valami enni. A napernyő is jól megközelíthető, mivel nincs természetes árnyék a tenger közelében,

a közelben: Lučišće öböl, Lili strand Jagodina strand.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala