Lučica strand Zaostroga Horvátország

# Lučica strand Zaostroga Horvátország

Srednja dalmacija

Zaostrog

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Zaostrog
03.03.2017. 07:57 dodajeIvan

Csak néhány kilométerre a Zaostrog falu mellett, az Adriai autópálya alatt található a Lučica partja. Ez egy kavicsos strand, melyet természetes sziklák szegélyeznek, ahol fenyőfák nagy fái nőnek. Nincs árnyék a napsütésben. A kikötő egy elszigetelt strand, a közelben nincs vendéglátóhely. Az emberek jönnek a nap folyamán, hogy időt és nyugalmat töltsenek. Nem arról van szó, hogy a tengerparton nincsenek vendégek, de biztosan nincs olyan tömeg, amit a közép-dalmáciai helyi strandokon láttunk. Mindenkit meghívunk, hogy jöjjön és élvezze a mi kis strandunkat. A későbbiekben közzétett fotók hiánya miatt úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk ezt a videót, amely a tengerpart, a tenger és a tengerpart vendégekét mutatja. Élvezze a nyárig, szóval látogasson meg minket.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala