Čaklje Beach - Podgora Horvátország

# Čaklje Beach - Podgora Horvátország

Srednja dalmacija

Podgora

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Podgora
01.03.2017. 13:34 dodajeIvan

A Čaklje strand az öböl mentén húzódik és a kis kikötőbe megy. Hosszú, és sok vendég fogadhatja. A strand a faluban található, gazdag kínálatával. A strand mellett, a magánszállástól eltekintve, számos kávézó és étterem található. Itt nem fog hiányozni az italok és az étel, és van egy kavicsos strand és az Adriai-tenger móka. A strand hátsó részén egy betonfal rejtőzik, melyet zölden fedeznek fel, és elrejtik a vendégeket a járókelők strandjáról. Tehát van egy privát napozóterülete, és a tengerparti sétálóktól védettek. A tenger nagyon nyugodt, sekély egy méterre a parttól, és máris mélységben van a kellemes úszás. A strand számos napernyős színt is díszít, és számuk a strandunk javát szolgálja. Legyen az egyik elégedett vendégünk.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala