Sveta Marina part

# Sveta Marina part

Istra

Labin

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Labin
04.04.2017. 12:26 dodajeIvan

A strand egy kis félszigeten található Sveta Marina-ban, a gyönyörű Huboka strand közelében. Nagyon szép és tágas, gyönyörű sziklákkal és rejtett kavicsos oázissal. A félsziget partján számos rejtett helyen élvezheti, napozhat és felszívhatja. A terep változatos, így megtalálhatja darabját egy sziklán vagy más kavicsos vendégek között. A tenger rendkívül tiszta, nagyon csendes és kellemesen meleg. A tengerhez való hozzáférés könnyű, különösen kavicsos strandokon és minden korosztály számára alkalmas. Rengeteg szórakozás lesz itt, felnőttek és gyerekek is. A legtöbb vendég egy közeli táborból jön hozzánk. A kemping teljessége bizonyítja a strand minőségét és szépségét. Ha kalandor vagy, szereted a kempinget és keresed a kívánt rendeltetési helyet - mindenképpen tekintse meg ajánlatunkat. Nem fogod megbánni. Továbbá, ha kedveli a magánszállások kényelmét, foglaljon közeli lakást és vigye magával a családot. Itt van mindenki számára, és mindenki számára valamiért. Várjuk Önt. Lásd a többi labin strandot.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala