Beach Cove Kale Ližnjan

# Beach Cove Kale Ližnjan

Istra

Ližnjan

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Ližnjan
03.04.2017. 09:38 dodajeIvan

Kale öbölben elrejti az azonos nevű strand, amely által gyakran látogatott hajósok. A strand alkotja a nagy kavicsok, bár kissé megközelíthetetlen a parttól. Ezért ideális a hajósok, akik szeretik a békét és a jó időt a tengeri sekély. A tenger nyugodt, tiszta és kellemesen meleg. A strandon egy bár, ami jól jöhet, ha a nap lesz túl erős. A félreértések elkerülése végett megjegyezzük, hogy a strand látogatás és a szárazfölddel. Ők egy kicsit mozgékonyabb, és akik inkább a kevésbé zsúfolt biztosan jön ide, és élvezze alatt a nyári napsütésben. A közeli bárban teljessé a hangulatot: a szabadság, ez egy jó menedéket nap után napozás. Ha Ön egyike azoknak, akik a csendet és nyugalmat, látogasson el ebbe strand közelében Ližnjan.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala