Strand Kava Slatine Ciovo

# Strand Kava Slatine Ciovo

Srednja dalmacija

Čiovo (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Čiovo
18.02.2017. 12:00 dodajeIvan

Ciovo sziget egyik legszebb strandja határozottan Kava strandja. A távolabbi, keletre fekszik, és Split városára néz. A strand egy lakatlan részén, elkülönítve és teljesen természetes szépségekkel körülvéve. A strand mellett csak egy bár áll a vendégek rendelkezésére, akik frissítő italra vágynak. A színes kontraszt a tengerparton valami igazán varázslatos. A tengerpartot védő strandok részben zöldelltek, a kavicsos színű szín pedig teljes vizuális látványt nyújt. Ha jó nyaralást szeretne, akkor rengeteg hely van rá, hogy nagyszerű fotót készítsen ezen a tengerparton. A barátaid irigyelnek, és szeretnék, ha a következő nyári szezonra már eljönnek. Élvezze gyönyörű strandját Ciovo szigetén. Bízunk benne, hogy érkezik. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala