Strand Kolovare Zadar

# Strand Kolovare Zadar

Sjeverna dalmacija

Zadar

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Zadar
15.02.2017. 09:24 dodajeIvan

A Kolovare strand egy városi strand, és Zadar ugyanazon az úton húzódik. A gazdag városi történelem és az a tény, hogy a tengerpart a központban van, az óváros mellett, számos strand van a tengerparton. Az északi oldalon, ez a strand régi falakkal van lefedve, de délre, a tengerpart természetes környezetébe illeszkedik, és egy kis erdő, amely a hátországot díszíti. A strand közelében a Popaj és a Portos bárok között van egy kis Karma strand, és ha 10 percig folytatod az Arbana sétányon, akkor Podbrig Arbanasi és Punta Bajlo strandjaira érkezelsz. A tiszta tenger gyönyörködik a tengerparton és a gyönyörűen parkosított tengerparton. A Kolovare strand egy része kavicsos, de többnyire ez egy burkolt strand, ahol sáros vizek vannak. Ő népszerű az úszókkal, és mindig jól feltöltött. A strand zuhanyzókkal, átváltozó fülkékkel és megemelt megfigyelőközpontokkal rendelkezik a mentők számára, akik fürdésre vágynak. Számos kávézó, klub és étterem található a strand mellett. Nem fog hiányozni, és itt meghívjuk Önt, hogy jöjjön el és élvezze Zadarot és a gyönyörű Zadar-partot.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
Šljunčana plaža koja se nalazi ispred hotela Kolovare u Zadru, pored bolnice gdje se nalazi i parking na kojemu se parkiraju većina kupaća, jedna je od najpopularnijih plaža u gradu. Plaža se nalazi na šetnici koja spaja stari dio grada s naseljem Arbanasi. Na samoj plaži se nalazi velik broj ugostiteljskih objekata, jedan restoran, fast-food te desetak kafića.


  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala