Gyermek paradicsomi strand - Sukosan Horvátország

# Gyermek paradicsomi strand - Sukosan Horvátország

Sjeverna dalmacija

Sukošan

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Sukošan
25.01.2017. 10:24 dodajeIvan

Ez a strand Sukosan leghíresebb strandja. Ha megnézzük a képeinket, könnyű megérteni, hogy miért van így. A gyermekek paradicsomi strandja szó szerint bővelkedik a gyermekek, de a felnőttek számára is. A vendéglátóhelyek nagy száma kiváló szolgáltatást nyújt, és egy olyan hely, ahonnan egy italt élvezve nézze meg a gyerekeket, akik a vízben szórakoznak. Vannak csecsemő szarufák, különböző felfújható kellékek és egyéb vízjátékok, amelyek elfoglalják őket, miközben élvezik, és ne aggódj, hogy unatkoznak. Ezt a strandot helyesen nevezik, hozzátéve, hogy a Paradicsom paradicsom mind a szülők, mind a szülők számára. Ha családjához jön, és felejthetetlen pillanatokat szeretne eltölteni partnereivel és gyermekeivel, ez a strand nyújt Önnek. Tiszta tenger, kavicsos és napos égbolt a tenger felejthetetlen pillanatai receptje. A gyerekeknek szóló egyéb kellékek és tartalmak csak egy tortát tartalmaznak. Mindenki, aki szereti a fotókat és a lencsék előtt pózol, izgalmas lesz, mert a Paradise Paradise strand sok helyet kínál pihenésre. Mutassa meg fényképeit, és a barátai féltékenyek lesznek.  

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala