Strand Mel Kampor Rab sziget Horvátország

# Strand Mel Kampor Rab sziget Horvátország

Kvarner

Kampor (otok Rab)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

A Mel Beach egy homokos part Kampor területén, Rab szigetén. A strand nagyon sekély, és különösen akkor, amikor szinte az összes tenger visszavonul a strandból. A strandon egy vendéglátóegység és több frissítő is működik, amelyek nyáron működnek. A sportolási lehetőségek közé tartozik a trambulin és a strandröplabda. A strand egy része ingyenes a háziállatok számára. A strand közvetlen autóval érhető el, és egy nagy parkoló is található. A strand nagyszerű a kisgyermekes családok számára, nem aggódva, hogy a gyerekek a nagy sekély víz miatt megfulladhatnak. A homokos strand játékra alkalmas. Azok számára, akik úszni akarnak, ez a strand nem ideális, mert sok gyaloglásra van szükség ahhoz, hogy elég mélyen úszhasson.

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala