Duga Uvala strand Isztria Horvátország

# Duga Uvala strand Isztria Horvátország

Istra

Duga Uvala

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

A Duga Uvala strand a Hotel Croatia előtt található. A strand egy idilli öbölben található, és számos szabadidős lehetőséget kínál a szállodában, éttermekben, tengerparti bárokban, üzletekben, internet kávézókban, különböző vízi sportokkal és egyéb tevékenységekkel, és a legnépszerűbb gyermekek egy kis vízi park úszó sziget formájában. Nagy Isztria vízi parkjai Istralandia a Novigrad és az Aquacolors közelében Poreč közelében. Az idősek számára strandröplabda és mini golf található. A strand kavicsos, sziklák és zöld fenyvesek, valamint mediterrán növényzet veszi körül. A kavicsos strand (meglehetősen nagy kövek), árnyalatú, további trambulin és pedál tartalma azonban WC-vel, öltözőkabinnal és zuhanyzóval rendelkezik. 


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala