Beach Polidor Vrsar

# Beach Polidor Vrsar

Istra

Vrsar

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Vrsar
22.03.2017. 15:09 dodajeIvan

Ez a gyönyörű strand Funtana és Vrsar között található. Ha megnézed a fotókat, könnyedén megállapíthatja, hogy mit értünk. Beach Polidor egyik legszebb az Adrián, és minden bizonnyal a legszebb strand ezen a részén a part. A közelben található a Bijela Uvala Funtana strandja. Jól díszített és nagyon jól felszerelt. Strandunk hasonlít a trópusi tájakra és a csak a tévében lévõ strandokra. Ha eddig nem tudtad, hová menjünk nyaralni, itt vannak meghívók. Nem kell külön üdvözlettel látnunk strandunk szépségét. A fotók, amelyeket ebben a cikkben felhoztunk, a legjobb tét az Ön számára. A strand, napernyő és tiszta tenger mellett a DJ minden nap gondoskodik a zenéről. Közeli éttermek és strandbárok is vannak. Az ajánlat fenomenális és eredeti. Hol van még a sarokban horgonyzott ponton a tengerfenéken? Bérelj magadnak és menjen ki a tömegből. Látogasson el a következő szezonra.

Ajánlás: Beach Polidor Vrsar.U közelében Polidor Beach Bar, kemping White Bay, kemping Puntica, Isztria Sunny Camping 2 * 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala